TV kopen Zwolle

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe televisie wordt dat u tegenwoordig niet gemakkelijk gemaakt. Welke schermgrootte is het meest geschikt voor uw woonkamer? Kiest u voor Full HD of Ultra HD? En wat is de beste LCD tv voor uw budget? Het kopen van een nieuwe TV is tegenwoordig voor veel mensen een hele uitdaging. Er zijn talloze merken, typen en technologieën. Daarbij is het kopen van een televisie een grote investering. EP:Zwolle helpt u graag bij het kopen van de juiste tv. 

Bekijk onze TV's: 

LED tv kopen Zwolle

Bijna alle tv’s die vandaag de dag worden gekocht zijn LED tv’s. Bij LED worden een groot aantal kleine led-lampjes gebruikt om het beeld weer te geven. EP:Zwolle heeft een uitgebreid assortiment aan LED tv’s. 

OLED tv kopen Zwolle

OLED staat voor Organic Light Emitting Diode. Het scherm van een OLED tv bestaat uit organische elementen die licht geven wanneer er stroom doorheen gaat. Het scherm van een OLED tv is dunner dan van een LED tv en de beeldkwaliteit is superieur. 

QLED tv kopen Zwolle

 QLED staat voor Quantum Dot Light Emitting Diode. Quantum dot staat voor het helderste en scherpste beeld dat u kunt krijgen. Het beeldscherm is voorzien van een laag nanokristallen, die dankzij de invloed van licht opkleuren, met een veel hoger kleurbereik tot gevolg.